• medipoort
 • zorgverleners
 • huren
 • adres
 • Thuiszorg Pantein

  Het is prettig als mensen veilig en vertrouwd lang thuis kunnen blijven wonen. Uw eigen plek is toch het fijnst. Soms is er tijdelijk even zorg nodig, soms langdurig. Er zijn verschillende momenten en manieren waarop we zorg en ondersteuning aan huis bieden. Zodat u weer verder kunt. Hier leest u wat we voor u kunnen betekenen.

  Spinding 13
  5431 SN Cuijk
  0900-8803
  info.thuiszorg@pantein.nl
  www.thuiszorgpantein.nl

  - Verpleging en verzorging aan huis
  - Complexe zorg thuis
  - Thuisbegeleiding
  - Zorg in de laatste levensfase
  - Spoedzorg 24 uur per dag

  Thuiszorg Pantein zorgt voor klanten die met spoed verpleegkundige of verzorgende hulp nodig hebben. U kunt voor spoed 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen naar 0900-8803.

  Altijd in de buurt Onze medewerkers werken in kleine wijkteams bij u in de buurt. Zij zijn een belangrijke spil in de wijk als het gaat over goede zorg aan huis. Ze doen dit samen met de huisarts en andere zorgverleners. U krijgt steeds zorg van een vast team en zo leert u elkaar snel kennen. Zij luisteren naar uw wensen. Ze weten hoe ze u het beste kunnen helpen om zo gezond en vitaal mogelijk thuis te blijven wonen.

  Breed aanbod Pantein bestaat uit: Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein en Pantein Extra.
  Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt.

  Thuiszorg Pantein