• medipoort
 • zorgverleners
 • huren
 • adres
 • Fysiotherapie Hofmans van Benthum

  U kunt voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij een van de fysiotherapeuten van Hofmans van Benthum in Cuijk terecht. Bij Hofmans van Benthum werken breed opgeleide fysiotherapeuten, met ruime kennis van algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in onder andere manuele therapie, sportrevalidatie, kinderfysiotherapie, peesrevalidatie, handtherapie, oncologie, echografie en dry-needling.

  Spinding 13
  5431 SN Cuijk
  0485-751441
  www.hofmansvanbenthum.nl

  Hofmans van Benthum is vooruitstrevend en een voorloper in de fysiotherapie. In Medipoort, een van onze drie locaties, is een Pees Revalidatiecentrum gerealiseerd. Daar behandelen gespecialiseerde fysiotherapeuten met de nieuwste technieken en inzichten spier- en peesklachten. Veel voorkomende peesklachten zoals de tennisarm, de achillespees, de kniepees, liesklachten, de schouder en de hielspoor worden hier onder andere behandeld. 

  Onze fysiotherapeuten helpen u om uzelf beter te maken. Zij zijn zowel coach als behandelaar. U heeft een actieve rol in uw eigen herstel. Op die manier worden uw problemen niet alleen opgelost, u voorkomt ook, zo veel mogelijk, dat deze zich opnieuw voordoen.

  Fysiotherapie Hofmans van Benthum

  Maandag

  07.30 - 21.00 uur

  Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

  Woensdag

  08.00 - 17.30 uur

  Donderdag

  08.00 - 19.00 uur

  Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

  Zaterdag

  Gesloten
  Naar de website