• medipoort
 • zorgverleners
 • huren
 • adres
 • Praktijk SOS

  De grote kracht achter PraktijkSOS is niemand anders dan Sosiela Baidjnath. Jaja, daarom de naam PraktijkSOS. Lijkt een beetje op S.O.S. maar ook dat klopt want Sosiela staat altijd klaar voor jou en doet werkelijk alles om jou van je klachten af te helpen.

  Sosiela is sinds 2014 een ervaren Internationaal Register Hypnotherapeut ® en Trainer Hormoonfactor. Maar wat is hypnose en wat kan Sosiela jou bieden als Trainer Hormoonfactor?

  Hypnose is niets anders dan een heerlijke staat van een zeer diepe, diepe ontspanning. Je kunt het vergelijken met de staat waarin jij je net bevindt voordat je in slaap valt. Je hoort alles wat Sosiela zegt en je kunt als je wil op ieder moment je ogen open doen. Niks engs aan dus. Het enige wat jij hoeft te doen is de controle los te laten en de instructies en de suggesties die Sosiela jou geeft op te volgen. Sosiela past directe hypnose toe. Op deze manier voorziet zij jouw onderbewustzijn van nieuwe informatie waardoor jij van je klachten af komt, je pijn verminderd kan worden of bijvoorbeeld zal gaan afvallen zonder dat je daar nog veel moeite voor hoeft te doen. Jij doet dus niks anders dan heerlijk genietend en relaxend de instructies van Sosiela opvolgen.


  Het enige wat Sosiela van jou wil weten is waar jij last van hebt, wanneer je last hebt van jouw klachten en wat je ervoor terug wil.

  Als Trainer Hormoonfactor kan Sosiela jou op basis van een uitgebreide hormoonanalyse begeleiding en leefstijlcoaching bieden bij bijvoorbeeld overgangsklachten, PCOS, endometriose, fibromyalgie, reuma, psoriasis, allergieën, migraine, darmklachten (PDS), trage/snelle schildklierproblemen (Hashimoto/Graves of omzettingsproblemen). Deze klachten kunnen tevens ondersteund worden met hypnotherapie. Met gepaste trots mag vermeld worden dat Sosiela in deze regio de enige is die de virtuele maagband combineert met hormoonanalyse en leefstijlcoaching. Dit zorgt voor een gegarandeerd succes!!

  Dus in feite heb je de keuze om 2 behandelingen voor de prijs van 1 te scoren bij PraktijkSOS. Een geweldig cadeau aan jezelf. Gewoon omdat jij het waard bent!

  Praktijk SOS