• medipoort
 • zorgverleners
 • huren
 • adres
 • Relatief Relatie- en Gezinstherapie 

  Relatief is een praktijk voor Systeemtherapie. Het is een vrijgevestigde praktijk waar kwaliteit voor goede hulpverlening voorop staat. Systeemtherapie wordt ook wel relatie en gezinstherapie genoemd. Het is een vorm van psychotherapie. Bij praktijk Relatief houden we ons bezig met problemen die zich voordoen binnen je systeem (je relatie of gezin). Het kan gaan over problemen op sociaal-emotioneel vlak, psychische of persoonlijke en relationele problemen. Je kunt gezamenlijk (relatie of gezin) in therapie gaan maar je kan ook individueel gebruik maken van systeemtherapie.

  Praktijk Relatief werkt professioneel en beschikt over veel expertise en ervaring in verschillende werkvelden binnen de geestelijke gezondheidszorg (volwassenen en jeugd), binnen het forensische (justitiële) werkveld en binnen het transculturele centrum voor psychiatrie. Er wordt gewerkt met veel enthousiasme en deskundigheid. Er is geen standaard aanpak, maar samen maken we een plan op maat wat past bij u of het systeem. De werkstijl is resultaat- en kwaliteitsgericht, sprankelend, laagdrempelig en transparant. Relatief heeft met de gemeente een contractovereenkomst individuele ondersteuning. Dit betreft de regio’s Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert.

  Relatief is aangesloten bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie), de NVPA (Nederlandse Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen), RBCZ (Register beroepsbeoefenaars complementaire zorg) en de klachten- en geschillenregeling P3NL.

  Relatief Relatie- en Gezinstherapie